Red Dead Redemption 2'nin Çıkış Tarihi ile İlgili Yeni Açıklama Geldi!

Red Dead Redemption 2'nin Çıkış Tarihi ile İlgili Yeni Açıklama Geldi!

Take-Two ve Rockstar Games'in geliştiriciliğini ve yayıncılığını üstlendiği, ilk oyunun devamı niteliğinde olacak olan Red Dead Redemption 2 hakkında uzun süreli sessizliğin ardından yeni bir bilgi geldi. Direk geliştirici ekiplerden gelen açıklamaya göre oyunun çıkış aralığı belli oldu.

Bugüne kadar Red Dead Redemption 2 hakkında birçok çıkış tarihi açıklamalarıyla karşılaştık. Bunlardan bazıları spotçulardan sızdırılmış görüntüler, bazıları ise geliştiricileri sıkıştırılarak alınan tahmini tarihlerdi. Bugünse diğerlerine nazaran daha net bir açıklama yapıldı. Bu açıklamaya göre oyunun çıkış aralığı da belli oldu. Red Dead Redemption 2 için 2018 finansal yılını bekleyeceğiz.

Oyun sektöründeki büyük firmalar, periyodik bir şekilde konferanslar düzenler ve kazandıkları gelir ve karlarla ilgili bazı açıklamalarda bulunurlar. Tabii bu açıklamalarda o an geliştirme aşamasında oldukları oyunlardan da bahsederler. Take-Two ekibi ise bugün gerçekleştirilen bu açıklamalarda Red Dead Redemption 2'ye de yer verdi ve oyunun çıkış dönemi ile ilgili bazı konulara değindi. Bugüne kadar birbirinden farklı sızıntı ve tarih tahminlerini görmüş olsakta hepsinin aksine Take-Two'ya göre Resident Evil'in çıkış tarihi aralığı 2018 finansal yılı olarak belirlendi. Bahsedilen finansal yılı ise 2018 yılının Ekim-Eylül ayları arası belirtiliyor.