Rainbow Six Siege ve Squad Hafta Sonu Boyunca Ücretsiz!

Rainbow Six Siege ve Squad Hafta Sonu Boyunca Ücretsiz!

Steam'ın ara ara yaptığı hafta sonu fırsatlarında bu hafta oldukça dolu dolu. Üç adet oyunun indirimde olduğu ve bu indirimde olan üç oyundan ikisinin hafta sonu boyunca ücretsiz olduğu hafta da oyuna doyacağız gibi görünüyor.

Bunlardan ilki, geçtiğimiz sene çıkışını gerçekleştiren Rainbow: Six Siege. Steam'ın bu hafta ki hafta sonu kampanyası sürecinde 2 gün boyunca Rainbow: Six Siege'i ücretsiz olarak indirip oynayabilirsiniz. Ubisoft'un geliştiriciliğini üstlendiği Rainbow: Six Siege, FPS oyunlarına farklı bir bakış açısı getirmişti. Taktiksel savaşı olabildiğince iyi bir şekilde konu edinen yapımda özel tim askerlerini kontrol ederek kritik operasyonlarda yerimizi alıyoruz. Oyunu ister tek, ister multiplayer olarak oynayabiliyoruz.

Bu hafta sonu boyunca Steam'da ücretsiz olacak bir diğer oyun ise Squad. Rainbow Six Siege ile her açıdan benzerliğe sahip olan yapım yine taktiksel savaşı oyunculara sunuyor. Oyuncular online olarak en fazla 50 kişilik takım kurarak savaşabiliyorlar.

Hafta sonu kampanyası boyunca Rainbow Six: Siege ve Squad ücretsiz olmalarının yanı sıra indirimdeler. Rainbow Six Siege'i %50 indirimle 130,00 TL yerine 65,00 TL'ye, Squad'ı ise %50 indirimle 59,00 TL yerine 29,50 TL'ye satın alabilirsiniz. Ayrıca hafta sonu boyunca indirimde olan bir diğer oyun ise özellikle Twitch yayıncılarından gördüğümüz, kimseye yakalanmadan bir partideki herkesi öldürmeye çalıştığımız Party Hard, %50 indirimle 21,00 TL yerine 10,50 TL'den satışta.