Rainbow Six: Siege’in açık betası ön indirmeye açıldı!

Rainbow Six: Siege’in açık betası ön indirmeye açıldı!

Toplamda dört gün sürecek olan Rainbow Six: Siege'in açık betası için ön indirme aktif edildi. Betaya katılmayı düşünüyorsanız oyunu şimdiden indirebilirsiniz.

Geçtiğimiz ay kapalı betası yapılan Ubisoft'un geliştirdiği Rainbow Six: Siege'in Açık betası ile ilgili detayları ve açık beta tarihini geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaşmıştık. Bu gün ise oyunun açık beta için ön indirmesi aktif edildi. Bizim gibi sizde açık betaya katılmak niyetindeyseniz oyunu şimdiden indirmeye başlayabilirsiniz.

Rainbow Six: Siege açık beta tarihi belli oldu

Rainbow Six: Siege'in açık betası yarın (25 kasım) tarihinde başlayacak ve dört dün sonra pazar günü (29 kasım) son bulacak. Ayrıca betada 3 farklı harita ve 14 farklı asker sınıfı açık olacak.

İnternet bağlantısı yavaş olanlar için büyük önem taşıyan ön indirmeyi nasıl yapacağınızı ve açık betaya nasıl katılacağınızı aşağıdaki görseller ile sırasıyla anlattık. Betaya katıldıktan sonra bizlere oyun hakkındaki düşüncelerinizi iletebilirsiniz.

Rainbow Six: Siege Açık Beta Kayıt ve Ön İndirme

Öncelikle yapmanız gereken masa üstü Uplay programını bilgisayarınıza indirip kurmanız ve Uplay üyeliğiniz ile giriş yapmanız. Uplay üzerinden oyunu indirip açacağınız için site üzerinden Beta başvurusu yapsanız da sizi Uplay masa üstü programına yönlendirecektir.

Uplay masaüstü programını kurdktan ve giriş yaptıktan sonra sol üstte bulunan "News" kısmına gelin ve aşağıdaki görselde görüldüğü gibi Rainbow Six: Siege Beta yazan görsele tıklayın. Daha sonra Continue Continue Continue diye diye oyunu indirebilirsiniz. Beta başladığında ise Uplay üzerinden oyunu açıp oynayabilirsiniz.