Pokemon GO'ya Yeni Pokemonlar Geliyor!

Pokemon GO'ya Yeni Pokemonlar Geliyor!

Zamanında bütün Türk oyuncularını sokaklara döken, tam bir akım haline gelen Pokemon GO, ülkemizde oyuncu sayısı olarak baya düşüşe geçmiş olsa da Dünya genelinde halen daha milyonlar tarafından oynanıyor. Geliştirici ekibinde desteğini kesmediği yapım için yeni bir güncelleme yayınlanacak. Bu hafta gelecek olan yeni güncelleme ile birlikte oyuna yeni nesil Pokemonlar eklenecek.

Totodile, Cyndaquil, Chikorita gibi 80'den fazla Pokemon, bu hafta gelecek güncelleme ile birlikte oyundaki yerini alacak. Ayrıca yeni güncelleme ile birlikte yeni Pokemon evrimleri, Pokemon meyveleri, yeni kıyafetler ve birkaç yeni oynanış mekaniğini oyuna ekliyor.

Buna göre artık Pokemon yakalarken sadece Poketop atmayacağız. Pokemon'u yakalayabilmek için bazı zamanlar farklı yollar denememiz gerekecek. Pokemonları yakalama şansımızı arttıran meyvelerin yanı sıra, onları daha kolay yakalamak için hareketlerini yavaşlatan meyvelerde Pokestop'larda oyuncular için satışa sunulacak. Yeni güncellemenin tanıtım fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.