Pokemon Go, 31 Ülkede Daha Yayınlandı!

Pokemon Go, 31 Ülkede Daha Yayınlandı!

Pokemon Go dünyayı sallamaya devam ediyor. Niantic yaptığı açıklamaya göre Pokemon Go, iOS ve Android platformlarında 31 ülkede daha yayınlandı.

Geçtiğimiz Temmuz ayında çıktığında Amerika ve Avrupa’da indirilme rekorları kıran mobil oyun, Apple’ın aktardığı verilere göre, mobil oyun tarihinde bir ilke imza atmış ve çıktığı ilk haftada diğer bütün oyunlardan daha fazla indirilmiş.

Çin ve Güney Kore dışında diğer bütün büyük pazarlarda bulunan oyunun CEO’su Tsunekazu Ishihara bu bölgelerde de olmak istediklerini ancak bu ülkelerin Google Haritalar uygulamasına sınırlı erişim izni verdikleri için bunun şu anlık pek mümkün olmadığını söyledi.

hangi pokemon turu nerede bulunur

Geçtiğimiz hafta Makao, Makedonya, Sırbistan, Kazakistan, Kırgızistan, Tacikistan, Türkmenistan, Özbekistan ve Moğolistan’da yayınlanan Pokemon Go’nun yeni yayınlanmaya başladığı ülkeler ise şunlar:

Kenya, Madagaskar, Malavi, Mauritius, Mozambik, Ruanda, Seyşeller, Tanzanya, Uganda, Zambiya, Çad, Gabon, Sao Tome ve Principe, Mısır, Fas, Botsvana, Namibya, Güney Afrika, Svaziland, Benin, Burkina Faso, Yeşil Burun Adaları, Fildişi Sahili Cumhuriyeti, Gambiya, Gana, Gine-Bissau, Liberya, Moritanya, Nijer, Sierra Leone, Togo