Playstation 2'de Oynanması Gereken En İyi 5 Korku Oyunu

Playstation 2'de Oynanması Gereken En İyi 5 Korku Oyunu

Playstation 2'de Oynanması Gereken En İyi 5 Korku Oyunu

Seneler önce Playstaiton 2 cihazı için çıkan birçok kaliteli oyun vardı. Bu kaliteli oyunlar, oyun tutkunlarını oyun dünyasına daha çok çekti. Playstation 2 en iyi 5 korku oyununu sizler için paylaşıyoruz. Playstation 2 korku oyunları, burada sizler için yer alıyor.

Yıllar evvel ne Playstation 4 vardı ne de Playstation 3! Bir şey vardı ki sormayın. Büyük bir heyecan, yeni grafik motorlarıyla piyasaya sürülen harika olarak nitelendirilebilecek oyunların çıktığı Playstation 2 vardı. Playstation 2’yi oynama fırsatı yakalayan oyuncular bilirler ki o zamanın tadı bir farklı ve güzeldi. Özellikle Playstation 2 korku oyunları her zaman ön plana çıkmayı başarmışlardır. Playstation 2’ye çıka neredeyse her oyunun kalitesi ayrı güzeldi. Benim de Playstation 2 oyunlarıyla dolu bir koleksiyonum halen daha duruyor fakat Playstation 2 makinem maalesef bozuldu.

Playstation 2’yi oynamayı heves edenler için güzel oyunları burada önereceğiz. Burada yer alan Playstation 2 oyunları çıktıkları döneme damga vurmayı başardılar. Playstation 2’nin kalitesinden dolayı hangi oyunun kötü veya orta derece olması gibi bir durumun söz konusu olmadığını özellikle belirtmek isterim. Playstation 2, ihtiyaç duyduğunuz her şeyi kendisine çıkarılan oyunlarla oyuncuya verme gibi bir özelliğiyle dikkat çekiyordu.

KORKU OYUNLARINI SİZE ÖNERECEĞİZ

Playstation 2 korku oyunlarının kalitesini konuşmaya gerek yok. Playstation 2 korku oyunları, o zamanın oyun tutkunları için ayrı bir nimetti. Playstation 2’de yer alan korku konulu oyunların heyecanı bambaşkaydı. Sizler için burada Playstation 2’de oynanması gereken korku oyunlarını paylaşacağız.

İŞTE O OYUNLAR:

1 – Manhunt:Rockstar’ın yapımcılığını üstlenip piyasaya sürdüğü bu oyunu kesinlikle oynamanız gerekmektedir. Burada hayat verdiğiniz karakterin hikayesine hayran kalacaksınız.

2 – SilentHİll 2: SilentHill 2 o zamanlara damga vuran başka bir korku oyunu olarak ön plana çıkıyor. Playstation 2’de yer alan en önemli korku oyunlarının başında geliyor.

3 – FatalFrame II: Crimson Butterfly: FatalFrame II oyununda yer alan ikiz kardeşler Mio ve MayuAkamura’nın lanetli hikayesini oynuyorsunuz. Korku dolu anlar yaşamak isteyenler sakın kaçırmayın.

4 – Forbidden Siren 2:Forbidden Siren adlı bu oyunun serisi mevcut ve özellikle şuan önerdiğimiz ikinci oyunu korku dolu hikayesiyle büyük dikkat çekmeyi başarmıştı.

5 – ResidentEvil 4:Bir oyun ve sinema klasiği olan Ölümcül Deney’in oyun platformlarındaki en önemli yapımlarından biri bu oyundur. Zombilere karşı vereceğiniz mücadeleniz ve harika hikaye sizleri içine çekecek.

Umarız bu oyunlar sizin de hoşunuza gider.