Mortal Shell Oyunundan Herkesi Şaşırtan 4K Ekran Görüntüleri!

Mortal Shell Oyunundan Herkesi Şaşırtan 4K Ekran Görüntüleri!

Online oyun platformu olan Epic Games üzerinde beta şekliyle yayınlanacak olan Mortal Shell isimli oyunun 4K çözünürlükte oynatıldığı ve güçlü bir ekran grafiği ile ön plana çıkarıldığı ekran görüntüleri yayınlandı. Oyunun 4K çözünürlükte ilerlemesi ve 60 FPS değere ulaşması gayet önemli ve etkin bir şekilde karşımıza çıkıyor gibi görünüyor.

En az NVIDIA GeForce GTX 970 ekran kartı ile oyun oynanmasına izin veren Mortal Shell oyunu için önemli bir duyuru bu durum aslında. Çünkü ekran kartının kalitesi ve 4K oyun deneyimi birbiri ile çok uyumlu bir potada ilerliyor ve bu potaya dair yapılacak çok fazla şey var. Hepimiz için daha renkli, daha düzenli ve keyifli bir süreç ile ilerleyen bu oyun için test görüntüleri de çok ilgi çekiyor aslında.

Morta Shell 4K görüntüleri nasıl görünüyor?

Unreal Engine 4 oyun motorunun da desteği ile geliştirilen Mortal Shells, malumunuz göründüğü üzere epey muhteşem duruyor ve bu da zaten oyunun kaliteli yapısını ön plana çıkarıyor. Muhteşem bir atmosfer sunan oyun 4K dokusu ile oldukça güçlü ve adeta bizi içeride hissettiriyor diyebiliriz.

Hem daha kaliteli, hem de daha etkili ve güçlü bir yapıda ilerleyen bu oyun için söyleyeceklerimiz çok fazla. Sizinle ilgili ve oyuncularla ilgili gayet etkin bir dil sunan bu oyun, görsel olarak herkes için 4K çalıştırmayabilir.