Lost Ark Oyunu İleri Düzey Savaşçıları İçin Video Paylaşıldı

Lost Ark Oyunu İleri Düzey Savaşçıları İçin Video Paylaşıldı

Fantezi olarak MMORPG oyunları ile haşır neşirseniz bazı savaşçı karakterlere ihtiyacınız olacak. Kılıç kullanan savaşçılar yüz yüze düşmanla çarpışmayı severken Lost Ark savaşçıları da bundan farklı değiller. Oyunun geliştiricisi Smilegate RPG, yeni bir video ile savaşçılarının daha çok kafa ve öngördüğü etki alanlarına saldırılarla bir şeyleri parçalamaya odaklanmış üst düzey yeteneklerini gözler önüne serdi.

Lost Ark oyunundaki savaşçılar da diğer MMO oyunlarında gördüğümüz savaşçılara benzer şekilde yüksek hız yerine yeteneği temsil ediyor.

Lost Ark Savaşçılarına Özel Video Fragman Geldi

Lost Ark savaşçısının yakınındaki düşmanlarına hasar verebilmek için yerde ateş yarıkları açan Cehennem Bıçağı silahları mevcut. Tempest Slash sıçradığı anda enerjiyi birkaç geniş eğik çizgiye yönlendirirken Strike Wave ise üç farklı yönde ileriye doğru enerji darbelerini göndererek gücünü gösteriyor.

Oyundaki savaşçılar birkaç etkili saldırıyla menzilli ve kontrol yeteneklerini birleştiren Gunlancer'lara da dönüşebiliyor. Paladinler tanrıların gücünü güçlü patlamalarla kanalize ederlerken aynı zamanda yoldaşlarını güçlendirebilecek bir kutsama veya auraya da sahip olduklarını gösteriyor.