Jurassic World Dominion Filminden sonra oyunu gelecek

Jurassic World Dominion Filminden sonra oyunu gelecek

Koronavirüs salgınından dolayı çekimlerinin ertelendiği bildirilen sinema filmlerinden biri olarak bilinen Jurassic World: Dominion, setlere rekor kıran sayıda animatronikle geri dönüş yaparak, sinema sektörünün en iddialı filmlerinden biri olmayı başaracağını gösterdi. Salgından dolayı dijital şekilde organize edilen Comic-Con etkinliğinde söz alan ünlü yapımcı Colin Trevorrow, filmin yeniden o eski zamanlarına geri dönüş yaptığını öne sürdü.

Herkes tarafından büyük bir merakla beklenen sinema filmlerinden biri olan Jurassic World: Dominion, salgından dolayı çekimlerini ertelemiş ve sinema severleri üzmüştü. Gelen son bilgiler ise gerçekten de sevindirici. Edinilen bilgilere göre Jurassic World: Dominion filmi, setlere geri dönüşünü rekor sayıdaki animatronikle beraber gerçekleştirdi.

REKOR SAYIDA ANİMATRONİK!

Filmin serisine reboot atan Jurassic World ile beraber kullanmış oldukları animatronik sayısını yükselttiklerini açıklayan başarılı yapımcı Colin Trevorrow, Dominion filmiyle beraber iki filmde kullanılması tercih edilen toplam animatronik sayısını geçerek, önemli bir işin altına imza attıklarını ifade etti. Filmin kaliteli bir yapım olması için gece gündüz çalışan ekip, bu pratik efektler sayesinde CGI teknolojisini bir araya getiriyor ve gerçekten de harika dinozorlar animasyonu ortaya çıkarmayı başarıyorlar.

IŞIKLANDIRMA DA İYİ İŞ ÇIKARDILAR

İlk filminin sonrasında J.A. Bayona’ya verdiği karar sonrasında koltuğunu bırakan başarılı yapımcı Colin Trevorrow, Dominion filmiyle beraber yeniden yönetmenlik yapmaya başlamış olacak. Tüm animatronikleri manuel bir şekilde boyadıklarını da dile getiren yönetmen Trevorrow, bu harika ayrıntılandırma işlemi sayesinde ışıklandırmayla alakalı hiçbir problem yaşamadıklarını da ifade etti.

Bu harika filmin çıkmasının ardından belli başlı oyun platformlarında da oyun olarak yerini alacağı öğrenildi. Oyunun ne zaman geleceği henüz net olarak belli değil.

Jurassick World: Dominion adlı sinema filminin 11 Temmuz 2021 tarihinde vizyona gireceği biliniyor.