İki Kişilik Android ve iOS Oyunları

İki Kişilik Android ve iOS Oyunları

Tek bir telefon üzerinden arkadaşınız, sevgiliniz veya aile ile birlikte oyun mu oynamak istiyorsunuz? İşte karşınızda iki kişlik Android ve iOS oyunları listesi. Bu listeye göz atmalısınız çünkü burada bulunan oyunlar, tek bir telefon üzerinden oynayabileceğiniz harika oyunlar içeriyor. Bu oyunlar ayrıca hem Android hem de iOS işletim sistemine sahip olan kullanıcılar için mevcuttur.

2 Player Games

2 Player Games

Adından da anlaşılacağı gibi, bu uygulama iki oyuncu için tasarlanmış birkaç mini oyuna sahiptir. Oyunlar basit, oynaması kolay ve çevrimdışı olarak oynanabiliyor.,

Oyun listesi Ping Pong, Sumo Güreşi, Air Hockey, Snakes, Pool, Tic Tac Toe, Spinner War ve Penaltı Atışlarını içerir.

Ludo King

Ludo King

Ludo King, kendi özel hayran kitlesine sahip bir oyundur. Tipik olarak, Kızma Birader dört oyuncu tarafından oynanır, ancak iki veya üç oyuncu tarafından da oynanabilir. Tek bir oyuncu bile AI botuna karşı tek başına gidebilir.

Oyun birden fazla cihazla uyumludur ve hem çevrimiçi hem de çevrimdışı olarak kullanılabilir. Kızma Birader Kings, oyuncuların zamansız tahta oyunu hızlı modda oynamasını sağlar. Sesli sohbet ile Ludo King, kusursuz bir çok oyunculu deneyim sunar.

Chess Free

Chess Free

Belki de daha zeki olanlar için Satranç en iyi seçeneklerden biri olabilir. Chess Free, basit bir arayüze ve anlamsız görsellere sahiptir.

Oyunda 12 seviye var ve her seviye artan zorlukla geliyor. Satranç, acemilerden profesyonellere kadar her tür satranç oyuncusu içindir. Klasik masa oyunu iki oyuncu tarafından oynanabilir ve tek bir oyuncu AI botuna karşı oynayabilir.

Board Kings

Board Kings - Online Board Games

Board Kings, eski okul masa oyunlarını bir sonraki seviyeye taşıyor. Monopoly ve Coin Master'ın ilginç bir karışımı. Oyuncular zarları atmalı ve piyonlarının tahtanın her yerine sıçramasını izlemelidir.

Piyonlar her zıpladığında oyuncular jeton alır. Bu paralar, tahtayı oluşturmak ve özelleştirmek için kullanılır. Çevrimiçi çok oyunculu mod ile oyuncular diğerlerinin tahtalarına baskın yapabilir ve ekstra para kazanabilir.

8 Pool Ball

8 Ball Pool

Havuz ve bilardo hayranlarının cihazlarında bu zaten yüklü olabilir. 8 Top Bilardo, gerçek hayattaki bir bilardo masası simülatöründen başka bir şey değildir. Tıpkı Ludo King gibi, 8 Ball Pool'un da sadık bir hayran kitlesi var.

Oyuncular, AI ile çevrimdışı olarak savaşabilir veya arkadaşlarını çevrimiçi olarak yenebilir. PvP ayrıca oyuncuları dünyadaki diğer oyuncularla eşleştirir. Her galibiyette bir oyuncu daha yüksek bir aşamaya geçer ve jeton alır.

İki kişilik Android ve iOS oyunları listemizin sonuna gelirken, daha önce girmiş olduğumuz, en iyi multiplayer iPhone oyunları listemize de buradan göz atabilirsiniz. Aralarında gerçekten iyi seviyede geliştirilmiş ve yayınlanmış muhteşem oyunlar mevcut.