Heyecanla Beklenen Dirt 5 Görüntüleri Sızdırıldı!

Heyecanla Beklenen Dirt 5 Görüntüleri Sızdırıldı!

Dirt 5 ekran görüntüleri yarış tutkunlarının önemle beklediği bir oyun. Hatta bir süredir bu konuyla ilgili farklı dedikodular da vardı. Bu yüzden şunu söyleyebiliriz ki oyun dünyası için derinden sarsılan, hatta herkesin keyifle incelemeye başladığı bu oyunlar için tek bir tıklama yeterli olacaktır. Peki ama nasıl bir görüntü var ve oyunda neler bizi karşılıyor? Hemen bakalım!

Yarış oyunlarının belki en çok aranan video şirketlerinden olan Codemasters şirketi, yeni nesil oyunlar konusunda oldukça güçlü seçimlere sahip. Popüler yarış serilerinden biri olan Dirt oyunu için, yeni üyesi her an geldi gelecek durumda. Bu yüzden de insanlar haliyle yeni oyunları merak ediyor. Şirketle ilgili olarak Dirt 5 ismi ile çıkacak olan oyunla ilgili çalışmalar sürerken, bazı ekran görüntüleri sızdırıldı!

Dirt 5 Ekim ayında geliyor!

Oyunun grafikleri oldukça geniş bir renk skalası sunuyor bizlere. Bu da oyun dünyasında ne kadar güçlü ve güzel seçimler sunduğuna bir örnek diyebiliriz. Özellikle off road yarışı severlere hitap eden bu oyunlar, Dirt 5 ile adeta kendini kanıtlayacak bir seviyeye gelmiş olacak. Dünyanın dört bir yanına giderek Off road yarışı yapabileceğiniz bu oyunda 9 farklı yarış türü bulunuyor. 130’dan fazla etkinlik ile ilerleyen bu oyun için off-road yarışlarının tüm zorluklarını görebiliyor ve gözler önüne serebiliyorsunuz.

Dirt 5 oyununun etkileyici yapılarından biri de kariyer modu oluyor. Bu mod herkes için daha farklı bir çalışma sunuyor. Yarışçılık kariyerinizi büyütmek ve kendinize dair bir seçenek yaratmak için bir denemekte fayda var!