GTA Online: Los Santos Tuners Güncelleme Çıkış Tarihi ve Daha Fazlası

GTA Online: Los Santos Tuners Güncelleme Çıkış Tarihi ve Daha Fazlası

Rockstar Games'in sevilen ve popüler oyunu GTA 5'in online modu olan GTA Online için Los Santos Tuners güncellemesi birkaç gün içerisinde resmi olarak yayınlanacak ve oyuncuların yeni araba görünümleri ve çok daha fazlasının elde etmek için az bir zamanı kaldı.

Yani, çok zaman kalmadı, GTA Online için Los Santos Tuners güncellemesi hakkında bilmeniz gereken her şey burada. Çıkış tarihi, saati ve hayranların güncellemeden neler bekleyebileceği dahil olmak üzere birçok şey burada yer alıyor. Henüz izlemediyseniz, Los Santos Tuners fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.

GTA Online Las Santos Tuners

GTA Online: Los Santos Tuners

17 yeni araç, Los Santos otomobil buluşması, yeni yarışlar, ödüller ve daha fazlası. Bir GTA Online güncellemesinden daha ne isteyebilirsiniz ki?

Los Santos Tuners'ın lansmanında toplam 10 yeni araba mevcut olacak ve kalan 7 araç yaz boyunca belirli aralıklarla piyasaya sürülecek. Güncellemeye gelen tüm onaylanmış arabaları aşağıdaki bağlantıdan kontrol edebilirsiniz.

Rockstar Games'e göre, araba buluşmasında gangstacılık yok. Yani şiddete veya silahlara izin verilmiyor, sadece eski moda bir araba buluşması gerçekleşiyor.

Yeni arabalarınız sadece gösteriş için değil, lansmanda yepyeni yarışlar da mevcut olacak. Oyuncular, test pistinde Teke tek savaşlarda yarışabilecek, en fazla dört oyuncunun 20 kontrol noktası toplamak için yarıştığı Scramble'da mücadele edebilecek veya kişisel rekorunuzu kırmak için test parkuruna çıkıp Zaman Denemelerinde yarışabilecek.

Los Santos Tuners güncellemesinde sabırsızlıkla bekleyecek çok şey var, Los Santos araba buluşması üyeliği ve yeni güncellemede nasıl itibar kazanılacağı hakkında ayrıntılı bilgi için Rockstar Games Newswire'a göz atın.

Los Santos Tuners Çıkış Tarihi

Rockstar Games, GTA Online'ın Yaz Güncellemesi Los Santos Tuners'ın 20 Temmuz Salı günü yayınlanacağını onayladı. Güncelleme PC, PlayStation ve Xbox için geçerli olacak.

Oyuncuların yeni güncellemeye geçmeden önce indirmeleri için büyük olasılıkla bir yama dağıtılacaktır.

Los Santos Tuners Çıkış Saati

Rockstar Games tarafından Los Santos Tuners güncellemesi için resmi bir çıkış tarihini yanı sıra ayrıca çıkış saatide belli oldu. Türkiye saat ile yeni güncelleme saat 11:00'da yayınlanacak.

Bu bilgiler, GTA Online güncellemelerinin yayınlandığı önceki zamanlara dayanmaktadır. Rockstar Games tarafından daha resmi bir çıkış tarihi verilirse bu makaleyi güncelleyeceğiz.