GTA 6 Oyununda Vice City Şehri Yer Alacak Gibi Görünüyor

GTA 6 Oyununda Vice City Şehri Yer Alacak Gibi Görünüyor

Bozuktus.com

- Vice City şehrinin GTA 6 oyunu ile yeniden karşımıza çıkması bekleniyor. Zira bu yönde söylentiler oldukça sıklaştı.

GTA serilerinin hemen tamamı oldukça tutulan ve hayranları tarafından yıllar boyu terk edilmeden oynanmaya devam eden oyunlar olarak karşımıza çıktı. GTA serisinin ilk oyunu olan Vice City ise bu başarının mimarlarından birisi olarak görülüyordu. Bugün oyun dünyasına bu konuyla ilgili yeni bir bilgi yayılmaya başladı. Sızdırılan bilgilere göre Vice City şehri yeni gelecek olan GTA 6 oyununda da yer alacak.

GTA 6 Vice City Şehrini Bulunduracak

GTA Vice City oyunu bilindiği üzere ABD Miami bölgesinde geçmekte. Sızan bilgilere göre GTA 6 oyununda da Miami'den esintiler görecek gibiyiz. Rockstar Games aslında GTA 6 ile ilgili ser verip sır vermiyor diyebiliriz. Ancak yine de sırların tutulması gerçekten zor olabilir. Tom Henderson kaynaklı bir sızıntıda da GTA 6 serisinin 2025 öncesinde çıkmayacağı öne sürülmüştü. Yine aynı kaynak bu seride Vice City şehrinin de yer alacağını iddia ediyor. Bunun yanında GTA 6 oyununda bir kadın karakterinin de olacağı yönünde bazı iddialarda bulundu.

gta 6 vice city şehri

Tom Henderson'a göre GTA 6 oyun haritası zamanla büyüyebilecek. Rockstar Games her ne kadar bilgi vermekten kaçınsa da GTA 6 çıkış yapana kadar oyunla ilgili birçok yeni iddialarla karşı karşıya geleceğiz. Bozuktus.com ekibi olarak bu iddiaları siz ziyaretçilerimize anlık olarak bildireceğiz.