Genshin Impact Ayaka Çıkış Tarihi ve Daha Fazlası

Genshin Impact Ayaka Çıkış Tarihi ve Daha Fazlası

miHoYo'nun popüler JRPG oyunu Genshin Impact için gelmesi beklenen Ayaka karakteri için çıkış tarihi henüz belli değil. Ancak Ayaka muhtemelen son dönemlerde oyun için en çok beklenen karakterlerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Büyük bir ihtimalle ve birçok spekülasyon ile birlikte ağırlıklı olarak yapılan tahminler karakterin Genshin Impact 1.6 güncellemesi ile birlikte geleceği yönünde.

Genshin Impact Ayaka ne zaman piyasaya sürülecek?

Genshin Impact 1.6 güncellemesi önümüzdeki birkaç gün içerisinde yayınlanacak ve ilk bannerın hayranların en sevdiği karakterlerden biri olan Ayaka büyük bir ihtimalle bu güncelleme ile birlikte gelmiş olacak.

En sık sorulan sorulardan biri, Ayaka'nın bannerında yer alacak dört yıldızlı karakterlerin kim olacağı. Hayranların en sevdiği karakterlerden biri haline geldiğini düşünürsek, dört yıldızlı bir kadronun biraz daha zayıf olmasını bekleyebiliriz. Banner üzerinde bir karaktere sahip olmak, süresi boyunca düşme oranını önemli ölçüde artıracaktır.

Genshin Impact Ayaka

Klee her zaman oyundaki hayranların en sevdiği karakterlerden biri olmuştur ve ilk banner görünümü hala satış rekorunu elinde tutuyor. 1.6 Güncellemesi, önceki sızıntıların Inazuma'nın oyuna tanıtılan yeni bölgesini görebileceğimizi ima ettiğini düşünürsek, oyundaki en büyük güncellemelerden biri olabilir.

Tahmine gelince, dört yıldızlı karakterlerin afişte görünmesini sağlayan dört kural vardır:

  • Her şeyden önce, başlık Amber, Keaya veya Lisa başlangıç ​​karakterlerini içeremez.
  • Karakterler arka arkaya iki yama görüntülenemez
  • Ana beş yıldızla aynı yetenek yükseliş kitaplarını kullanan en az bir dört yıldızlı karakter olmalı
  • Dört yıldızlı karakterler genellikle aynı öğeleri paylaşmaz

Üçüncü kural genellikle bize hangi karakterin kesinlikle afişte yer alacağını söyler, ancak dört yıldızlı hiçbir karakterin Ayaka ile aynı kitap yeteneğine sahip olmadığını düşünürsek, bu listeye biraz daha şüpheci yaklaşılması önerilir.

Kurallara göre, yaklaşan Ayaka bannerında aşağıdaki karakterler olmalıdır:

  • Ayaka
  • Ningguang
  • Chongyun
  • Yanfei