Fortnite Oyunu Çöktü! Sıkıcı Bir Hata Keşfedildi!

Fortnite Oyunu Çöktü! Sıkıcı Bir Hata Keşfedildi!

Bazı reddit kullanıcılarının bizzat ilgilendiği ve konuyla ilgili duyuru yaptığı konulardan biri olan Fortnite, oyunla ilgili çöküntülerle ilgili bilgi verdi. Çince karaktere sahip oyuncuların öldürülmesi ya da ölünmesi oyunun sürekli donmasına neden oluyordu. Haliyle bu durumla ilgili de insanların canı sıkılıyordu.

Tüm dünyada yaygın olmayan bazı yazı karakterleri zaman zaman cihazlarda, yazılımlarda veya oyunlarda birtakım sorunlara yol açabiliyorlar. İşte bu örneklerden birisi son olarak Epic Games'in popüler battle royale oyunu Fortnite'ta görüldü. Fortnite'ta bazı oyuncular, öldürdükleri ve öldükleri kişinin ismi ekranda gözükünce kısa süreliğine donma yaşadı.

Fortnite'taki can sıkıcı hata herkesi yıpratıyor!

Donma yaşanan anlar pek çok kişi için sorun yaratıyor. 1 saniyelik donma bile insanları yıpratabiliyor. Çünkü teke tek savaş yerine kalabalık savaşlar da oluyor bu oyunda ve bu durum da kişilerin kendisiyle ilgili sorunları ön plana çıkarmasına neden oluyor. Çin yazı karakterleri ile ilgili olarak birini vurursanız ya da düşürürseniz oyun donuyor. Bu durum diğer oyuncuların sizi öldürmesine bile dönüşebilir.