Far Cry 5 Geliyor!

Far Cry 5 Geliyor!

Ubisoft, finansal konferansı sırasında Far Cry 5'i çıkaracağını duyurdu. Fransız şirket, oyun hakkında bilgi vermedi. Oyunla ilgili bildiğimiz tek şey, oyunun logosu.

Geçtiğimiz haftalarda Far Cry 5'in, Western tarzında olacağına dair bazı söylenditler ortaya çıkmıştı. Hatta bu söylentiler içerisinde, Far Cry 5 ile ilgili kısa bir çekim yapıldığı da gündemdeydi. Bu söylentiler ortada dolaşırken, Kotaku'ya bugüne kadar çoğu haberi sızdıran güvenilir kaynak Jason Schreier de bu çekimin Far Cry 5'e ait olduğunu doğrulamıştı.

Bugüne dönecek olursak Ubisoft'un finansal konferansı sırasında, firmanın CEO'su Yves Guillemot'a, "Far Cry 5 Western tarzında olacak mı? Red Dead Redemption 2 ile bir rekabet içerisine girecek mi?" tarzı sorular yöneltildi. Guillemot, bu söylentilere yorum yapmayı tercih etmedi ve çok yakında, daha fazla bilgi vereceğini söyledi. Gelecek bilgilerin, yatırımcıları, oyunun potansiyeli hakkında rahatlatacağını da ekledi. Ayrıca şirketin, oyun hakkında son derece heyecanlı olduğu belirtildi.

Ubisoft, E3 2017'ye katılacağını ve basın konferansının hangi gün olacağını açıkladı. Şirket, geçtiğimiz sene E3'e katıldığı tarihi değiştirmedi; yine 12 Haziran Pazartesi günü E3 2017'de yerini alacak.

Ubisoft'un E3 2017'de Far Cry 5 ile ilgili bombaları patlatmasını bekliyoruz. Sizler ne düşünüyorsunuz? Sizce oyun, beklediğimiz gibi güzel olacak mı? Yorumlarınızı bekliyorum.