En Küçük Silah Kolibri'yi Battlefield 1'de Nasıl Açarız?

En Küçük Silah Kolibri'yi Battlefield 1'de Nasıl Açarız?

Duyurulmadan öncesinde hangi konuyu işleyeceği merak edilen Battlefield 1’de, Birinci Dünya Savaşı’nın işleneceği belli olduktan sonra da oyunun bu konuyu nasıl işleyeceği merak konusuydu. Çıkış yapacağı tarihe kadar bununla ilgili oldukça fazla haber yazılıp çizilmiş; bunun dışında da oyun, gerek görsel kalitesiyle gerek oynanışıyla gerekse de silahlarıyla ilgili yapılan paylaşımlarla gündemde kalmaya devam etmişti.

Early Enister Edition sürümü 18 Ekim’de ve standart sürümü de 21 Ekim tarihinde piyasada yerini alan Battlefield 1’in en merak edilen silahı ise tartışmasız Kolibri oldu. Tarihsel gerçekliğiyle ve görünümüyle oldukça sempati toplayan ve bu zamana kadar üretilmiş dünyanın en küçük silahı olma özelliğini taşıyan Kolibri’yi oyun içerisinde açmanın yollarını sizler için derledik.

Birinci Dünya Savaşı sırasında ortalama 1000 adet üretilen Kolibri’yi oyunda kullanabilmek için öncelikle oyunun multiplayer modunda 10. seviyeye erişmeniz gerekiyor ve toplamda 150 War Bonds harcaması yapmanız gerekiyor. 5,5 gram ağırlığında olan ve öldürücü hasar veremeyen Kolibri hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız şuradaki haberimize bakabilirsiniz.