Embers Of Mirrim'e Ait Yeni Bir Oynanış Fragmanı Geldi!

Embers Of Mirrim'e Ait Yeni Bir Oynanış Fragmanı Geldi!

Creative Bytes, Embers Of Mirrim'e ait yeni bir oynanış fragmanı yayınladı. Bu yeni fragman, oynanışa, karakterlere, puzzle'lara, ve savaşlarla başa çıkmaya çalışan Mirrim'in hikayesini anlatıyor. Embers Of Mirrim Macera-Adventure platformunda, mistik güçleri olan ışığa bürünen ve karanlıkta kaybolan, Embers adında varlıklara dayanan bir oyun. Mirrim'i kontrol ederken, oyuncular dramatik bir manzara ile karşı karşıya kalacak.

Oyunun Temel Özellikleri

  • İki Formlu Sahip Bir Karakter: Mirrim, Embers adında 2 ayrı forma ayrılabiliyor. Kara ve Ak Ember'lar birbirinden bağımsız olarak kontrol edilebiliyor, ve yeni puzzle'ler çözmeyi, engelleri aşıp, bu dünyayı keşfetmeyi hedefliyor.
  • Çeşitli Oynanış: Diğer konsol oyunlarının aksine, bu oyunda puzzle'lar çözüp, engelleri aşıp, devasa boss'lar ile savaş veriyorsunuz, hayatta kalmak için kaçıyorsunuz. Bunların hepsini bir araya getirince daha fazlası ortaya çıkıyor.
  • Dünyanızı Yozlaşmışlıktan Kurtarın: Sevgili dünyanızı derinden etkileyen yozlaşmışlığa son vermek için güçlerinizi kullanın ve dünyanızı kurtarın. Arkadaşlarınızı kurtarıp, onlarla birlikte güçlenin.
  • Mükemmel Gezegeni Keşfedin: Canlı ve rengarenk bir dünya sizi bekliyor ! Mirrim'in yolculuğu sizi büyük dağlardan, ormanlara ve kurak arazilere sürükleyecek ve dahası'da var. Gizli sırlar ve çevresel faktörler ile sizin onları keşfedmenizi bekliyor!

Embers Of Mirrim'in 2017'de çıkması bekleniyor.