E3 2017'de PC Platformuna Yayınlanan En İyi 5 Oyun

E3 2017'de PC Platformuna Yayınlanan En İyi 5 Oyun

State of Decay 2

Açık dünya, zombi-macera oyunu olan State of Decay 2, zombi felaketinden sonrasını konu alıyor. Oyunda, grup halinde hayatta kalabilmek için zorlu yollardan geçeceğiz. Oyun, 2018 Baharı'nda çıkışını gerçekleştirecek.

[i id=24525]

The Crew 2

İlk oyundan farklı olarak The Crew 2'de, oyuna daha fazla araç dahil edilecek. Uçak, sürat teknesi gibi araçları kullanabileceğiz. Üstelik Ubisoft, oyunu satışa çıkarmadan önce bir beta yayınlayacak. Dilerseniz aşağıdan hem oyunla ilgili daha fazla bilgiye erişebilir, hem de oyunun betasına nereden başvurabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

The Crew 2'nin Beta Başvuruları Başladı

Skull and Bones

Skull and Bones, korsanların açık denizlerde hüküm sürebileceği bir açık dünya oyunu. Denizlerde korsancılık oynamak istemez misiniz?

Ubisoft'tan Bomba Gibi Bir Korsan Oyunu: Skull and Bones!

Age of Empires: Definitive Edition

PC Gaming Show'un E3 2017 konferansı sırasında Microsoft Game Studios, Age of Empires serisinin 20. yılı şerefine Age of Empires: Definitive Edition'unu duyurdu. Aynı zamanda Microsoft Game Studios, oyunun bir betasını yayınlayacak. Aşağıdan, oyunun betasına nereden ulaşabileceğinizi bulabilirsiniz.

Age of Empires: Definitive Edition Duyuruldu!

Mount & Blade II: Bannerlord

Mount & Blade II: Bannerlord, Türk oyun şirketi olan Taleworlds Entertainment'in, orta çağ temalı bir RPG oyunu. Oyunda bulunacak olan yeni özelliklerden en önemlisi, hikaye ve multiplayer modunun olacak olması.

Mount & Blade II: Bannerlord İle İlgili Bilmeniz Gereken Her Şey!