Düşük Fiyatlı Samsung Galaxy Z Fold Lite Geliyor

Düşük Fiyatlı Samsung Galaxy Z Fold Lite Geliyor

Samsung’un ilk katlanabilir serisinde yaşadığı hayal kırıklığının ardından işler düzelmeye başlamıştı. Teknoloji devi bu kez katlanabilir telefonları daha çok tercih edilebilir hale getirmek için yeni bir fiyat politikası uygulayacak. Samsung'un Hindistan’daki resmi internet sitesinde SM-F415F model numaralı bir telefon görülüyor. Model numarasına bakılacak olursa bu telefon defalarca gündeme gelen düşük fiyatlı katlanabilir akıllı telefon Samsung Galaxy Z Fold Lite olacak. Yani bu kesin bir bilgi olmasa da tahminler bu yönde.

Samsung katlanabilir akıllı telefon sektöründen birden fazla model ile ilerlemeyi seçti. Bu nedenle Galaxy Z Flip 5G ve Galaxy Z Fold 2'yi bu yıl içinde tanıtan Güney Koreli teknoloji devi, 1 Eylül’de Unpacked Part 2 etkinliğini düzenleyerek bu etkinliği tamamen katlanabilir olan telefon modellerine ayıracak. Telefonlar denmesinin sebebi de Samsung’tan oluşan beklentiler. Samsung’un bu tanıtımda en az bir adet yeni katlanabilir telefon daha duyuracağı fikri mevcut. Bu telefonlardan birinin de Samsung Hindistan resmi internet sitesindeki rakamlardan tahmin yürütülen Samsung Galaxy Z Fold Lite olması bekleniyor.

Samsung Galaxy Z Fold Lite, Samsung Hindistan resmi internet sitesinin destek sayfasında görüntülendi. Ancak telefonun sitedeki adı sitede Samsung Galaxy Z Fold Lite değildi. Bu isim yerine SM-F415F model numarasıyla görüntülenmesi tercih edilmiş. Peki bu model numarasının Samsung Galaxy Z Fold Lite'a ait olma ihtimali nereden çıktı?

Şu anda bu konuda netleşen bir şey yok. Yine de bu model numarasının içerdiği önemli ipuçları var. Samsung bugüne kadar katlanabilir telefonlar için F sınıflandırmasını kullandı. Bu nedenle bu iddianın dayandığı nokta tam olarak burası. Model numarası geçen telefonun da Galaxy Z Fold Lite olma ihtimali buradan çıkıyor. Samsung Galaxy Z Fold Lite için geçen iddialar doğru ise 1 Eylül günü bu telefonun tanıtılma ihtimali oldukça yüksek.