Dota 2 Aldığı AMD FidelityFX Güncellemesi İle Çok Hızlandı!

Dota 2 Aldığı AMD FidelityFX Güncellemesi İle Çok Hızlandı!

DOTA 2 oyunu için yeni bir güncelleme yayınlandı. Valve tarafından yayımlanan güncelleme ile artık Dota 2 oyunu AMD'nin FidelityFX Super Resolution teknolojisinin desteğini de almış durumda. Nemestice güncellemesi ile gelen bu özellikle birlikte FidelityFX süper çözünürlük desteği DirectX 11 ve Vulkan uyumlu işlemcilere sahip bilgisayarlarda geçerli olacak.

Peki AMD FidelityFX özelliği oyunculara ne gibi olanak sağlayacak? AMD FidelityFX Super Resolution özelliği ile oyun daha düşük çözünürlükte işlenecek ve çok hızlı bir şekilde iyileştirilmiş görüntü kalitesi oyunculara anlık olarak sunulacak. Yani bir nevi oyun hızlanmış olacak.

DOTA 2 FidelityFX Desteği Aldı

Oyunun nispeten düşük donanım özellikli ekran kartlarında da daha yüksek kare hızı alınabilecek ve böylece tam çözünürlüklü görüntü işlemeye göre daha düşük performans harcayıp çok daha yüksek kalite oyunculara sunulacak. Dota 2 sistem gereksinimleri için yazımızı bir önceki haberimizde sizlerle paylaşmıştık.

Artık Dota 2 oyuncuları "Game Screen Render Quality" değerini 100 seviyesinin altına çekip "FidelityFX Super Resolution" onay kutusunu aktifleştirerek oyun performansını arttırabilirler.

DOTA 2 oyununun aldığı Nemestice güncellemesi ile oyun içi deneyim farkını çok rahat bir şekilde bu videoda izleyebilirsiniz.