Dishonored: Death of the Outsider Tanıtıldı!

Dishonored: Death of the Outsider Tanıtıldı!

E3 2017 konferansında yayıncı Bethesda, Dishonored: Death of the Outsider’ı duyurdu.

Bu bağlamda Dishonored, konferans sırasında en çok öne çıkan oyun oldu. Bu kesinlikle, yeni Dishonored evrenini tanımamız açısından mükemmel bir fırsat oldu.

Konferans sırasında oyunun resmi açıklama metni de yayınlandı.

Oyun Açıklaması:

"Dishonored serisinin yeni oyunu Dishonored: Death of the Outsider, Arkane Studios’u ödüllü geliştiricileri tarafından tasarlandı. Belalı ve doğa üstü bir suikastçiyi oynarken şimdiye kadar planlanmış en büyük suikasti gerçekleştirmek için akıl hocası Daud ile tekrar bir araya gelin. Dishonored 2’nin imzalı oyun ve sanat stiline dayanan Death of Outsider, vahşi savaş sistemi, benzersiz seviye tasarımı ve etkileyici kurgusuyla her isteğinizi cevaplayabilecek seviyede. Zorlu karakterler ve heyecan verici aksiyonu ile Death of Outsider, Dishonored serisine yabancı olanlar için mükemmel bir başlangıç noktası."

Hikaye:

"Dunwall’ın en azılı katillerinden Billie Lurk(Megan Foster)’un hikayesine giriş yapın. Billie ve Daud’un, krallığın en onursuz zamanlarının maşası olarak gördüğü Outsider’i öldürmek için Billie’nin eski akıl hocası Daud ile tekrar bir araya gelin ve  şimdiye kadar tasarlanmış en büyük suikastı planlayın. Karnaca’nın en korkunç köşelerinde Outlander’in kökenini ve sırlarını ortaya çıkarırken, ölümcül düşmanlarla, antik güçlerle ve etrafınızdaki dünyayı sonsuza kadar değiştirecek zorlu kararlarla karşı karşıya kalacaksınız."

Anahtar İçerikler:

  • Nihai Doğaüstü Suikastçi: İster gölgelerde kalın, isterseniz de tüm düşmanlarınızı alaşağı etmek için gün ışığına adım atın. Seçim sizin. Benzersiz doğaüstü özellikler, ekipmanlar ve silahlar ile her durumu kendi tarzınızla kolayca çözebilirsiniz. Düşmanlarınızı alt etmek ve istediğiniz yerlere gizlice sızmak için yeteneklerinizi ve çevresel faktörleri, kendi yöntemlerinize göre kullanın.
  • Şimdiye Kadar Düzenlenen En Büyük Suikast: Outsider’i öldürmek hiç de kolay olmayacak. Karnaca’nın en derin ve karanlık noktalarına yolculuk yapmaya ve şehrin kayıp sırlarını gün yüzüne çıkartmak zorunda kalacaksınız. Yeraltı dövüş kluplerini ve kara büyü kültlerini ortaya çıkarırken, tarihi eserleri geri almak için şimdiye kadar düzenlenmiş en büyük banka soygununu gerçekleştireceksiniz.
  • Kesin Hedefler: Outsider’i avlarken, yol boyunca yeni düşmanlarla yüzleşin. Ölümcül düşmanlarınızı sahip olduğunuz silahlar, ekipmanlar ve doğaüstü güçler sayesinde alt edin. Ana düşmanlarınızın yanı sıra yeni kontratları kabul ederek opsiyonel hedeflerinizi de ortadan kaldırın.
  • Kendi Yöntemlerinizi Kullanın: Dishonored 2’nin sembol haline gelen özellikleri ve “Orijinal Game Plus(OG+) moduyla sizin tarafınızdan meydana getirilen yaratıcı bir kaos ortamı yaratın.

Tüm bu bilgilerin yanı sıra, oyunun ilk ekran görüntülerini, kapak ve paket görsellerini aşağıdaki galerimizde görebilirsiniz. Eğer oyun hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak isterseniz konferansta yayınlanan ilk trailer’i aşağıdan izleyebilirsiniz.

[gallery td_select_gallery_slide="slide" columns="4" ids="24712,24713,24714,24715,24716,24717,24718,24719,24720,24721,24722,24723"]

[embed]

Dishonored: Death of the Outsider 15 Eylül’de PS4, Xbox One ve PC platformları için yayınlanacak.