Destiny 2 Resmen Duyuruldu!

Destiny 2 Resmen Duyuruldu!

Destiny 2 ile ilgili söylentiler, bizim de haberini yaptığımız üzere, İtalyan oyun sitelerinden sızan posterlerle iyice alevlenmişti.

Bungie, resmi Twitter hesabından paylaştığı Destiny 2 logosuyla bu söylentilere son noktayı koymuş oldu. Destiny 2, 2017'de bizlerle olacak.

MMO/FPS karışımı olan serinin ilk oyunu, 9 Eylül 2014'te PlayStation 3, PS4, Xbox 360 ve Xbox One platformlarına çıkmıştı. Büyük beğeni toplayan Destiny, çıkış yaptığı sene en çok satanlar arasında kendine önemli bir yer edinmişti. Bungie, bu süreçte oyuna 4 adet güncelleme getirdi.

Hem iyi hem kötü haber...

3 yıllık bir aranın ardından Destiny 2'ye kavuşma zamanı geldi çattı. Şanslıysak E3 2017'den önce Destiny 2 hakkında daha detaylı bilgilere sahip olacağız. Oyun hakkında en çok merak edilen konu PC kullanıclarının da Destiny 2'yi oynayıp oynayamacağı ile ilgiliydi. Ne yazık ki hâlâ bu konu netlik kazanmış değil.

Şu an itibariyle elimizde kısıtlı bilgiler var. Bungie paylaşılan görsel dışında, oyun hakkında hiçbir detay sunmadı. Ancak sahip olduğumuz nadir bilgilerden biri, Destiny'de kullandığımız karakterleri, Destiny 2'de de kullanma şansına sahip olabileceğimiz. Ne yazık ki, 3 yıl süren ağır uğraşlardan sonra edindiğimiz eşyalar veya yetenekler bu duruma dahil değil.

Hatırlayacağınız üzere, geçtiğimiz günlerde sızan posterlerde, PlayStation 4 kullanıcılarına Haziran'da erken erişim imkanı sağlanacağı ve oyunun 8 Eylül tarihinde raflarda olacağı bilgisi yer alıyordu. Bu tarihleri de doğrulamak için biraz daha sabretmemiz gerekiyor.