CoD: Infinite Warfare'in mekanikleri Black Ops III gibi olacak

CoD: Infinite Warfare'in mekanikleri Black Ops III gibi olacak

En beğenilmeyen 2. YouTube videosu olması ile konuşulan Call of Duty'nin yeni oyunu Infinite Warfare ile ilgili yen bilgiler gelmeye devam ediyor. Ortaya çıkan yeni bilgiler yine oyuncuları oldukça kızdıracak diye düşünüyoruz. Zira yeni oyundaki hareket mekanikleri değişmeyecek. Daha doğrusu Black Ops III gibi olacak. Bir çok COD oyuncusu bu duruma "neden yeni oyun çıkarıyorlar, Black Ops III 2.0 yapsalarmış ya" şeklinde tepki vermeye başladı.

Pek fazla değişmeyen teknolojik teması ile ilgili tepki çeken Call of Duty'nin yeni oyunu ile uzaya çıkması oyuncuları çileden çıkarmıştı. Tabi oyunun ileri gitmesine sevinen oyuncularda yok değil.

Şimdilik oyunun fütüristik yapısı ile ilgili net bilgiler olmasa da, Twitter üzerinden Call of Duty: Infinite Warfare'ın yapımcısı Infinity Ward'a yazılan bir öneri ile, yeni oyunun temel mekanikleri ile ilgili ipuçları gün yüzüne çıktı.

Call of Duty Intel tarafından Infinity Ward'a atılan tweet de "Lütfen oyunun hareket mekaniklerinde tutarlı olun. Eğer Black Ops III'e benzerse insanlar şikayet etmez ya da tamamen klasik olana dönün." tavsiyesinde bulunuluyor. Tweet'e muhatabı tarafından yazılan cevap ise "Eğer daha önce Black Ops III oynadıysan, yeni oyunun hareket mekanikleri sana oldukça doğal gelecektir." oldu. Buda demek oluyor ki Infinite Warfare'ın dinamikleri Black Ops III'e oldukça benzer olacak.