Co-op Aksiyon Oyunu It Takes Two 2 Milyondan Fazla Kopya Sattı

Co-op Aksiyon Oyunu It Takes Two 2 Milyondan Fazla Kopya Sattı

Co-op aksiyon ve macera türü oyunlardan olan It Takes Two oyunu Mart ayının sonlarında oyun pazarına sunulmuştu. Oldukça yaratıcı sahneler içeren ve kitleler tarafından büyük beğeniyle karşılanan oyunun satış performansının da oldukça iyi olduğu gözlendi. Zira Hazelight Studios tarafından açıklanan verilere göre It Takes Two oyunu tam 2 milyon kopya satmayı başardı.

Geçtiğimiz Nisan ayında 1 milyon satış rakamının geçildiğini açıklayan geliştirici firma, önceki gün sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla artık satış rakamının 2 milyonu geride bıraktığını takipçilerine duyurdu.

It Takes Two Dünya Çapında 2 Milyon Satış Yaptı

Hazelight tarafından yapılan Twitter paylaşımında It Takes Two oyununun dünya genelinde 2 milyondan fazla kopya sattığı duyuruldu. Oyunun çıkışının yaklaşık 3 ay gibi bir süre olduğu değerlendirildiğinde bu rakamın oldukça iyi olduğu söylenebilir. Ancak oyun sektörünün pandemi ve yasaklar nedeniyle uzun süredir canlı kaldığını da söylemekte yarar var. Yine de It Takes Two oyunu istikrarlı bir şekilde yükselişine devam ediyor.

It Takes Two PS5, Xbox Series X/s, PS4, Xbox One ve PC platformları dahil olmak üzere çoklu ortamlarda sorunsuzca oynanabiliyor. Global oyun otoriteleri ve değerlendirme firmaları oyun incelemesine 10 üzerinden 8 gibi oldukça yüksek puan verdiğini belirtelim. Eleştirmenler ise hikaye ve karakterler için daha fazla çalışılması gerektiğini savunurken, It Takes Two için türden türe geçişi oldukça iyi sağlayan bir oyun olduğunu dile getiriyor.

Öte yandan Hazelight Studios patronu Josef Fares yine iddialı çıkışıyla gündeme geldi. Yakın dönemde çıkaracakları yeni oyunun It Takes Two'dan çok daha iyi olacağını savunurken ekip olarak bu başarıyı sürekli hale getireceklerini dile getirdi.