BU KEZ DE E-FOOTBALL PES 2021’İN ÇIKIŞ TARİHİ SIZDIRILDI

BU KEZ DE E-FOOTBALL PES 2021’İN ÇIKIŞ TARİHİ SIZDIRILDI

Popülerliği ve oldukça fazla tutkunu olan Pro Evolution Soccer daha bilindik kısaltması ile PES her sene sevenleri tarafından serinin yeni oyununun nasıl olacağı ne zaman yayınlanacağı hakkında birçok soru almakta.

Her sene olduğu gibi oyun tutkunları PES 2021’in ne zaman çıkacağına dair merak içindeydiler. Dünya geneline hâkim olan ve tüm dünyayı adeta kırıp geçiren korona virüs sebebi ile bu yıl serinin devamının gelmeyeceği düşünceleri diller de dolansa da oyunun yapımcıları gereken açıklamayı yaptı ve ne olursa olsun bu yıl içerisinde serinin şu an ki sonuncusu PES 2021’i çıkartacaklarını duyurdular.

PES 2020’in demo sürümü geçen sene bu zamanlarda yayınlanmıştı. Buradan yola çıkarak PES 2021’in demo sürümünün de yakın zaman içerisinde yayınlanacağını düşünmekteyiz. Aynı zamanda oyuna dair ilk detay ve bilgilerin bulunduğu ön fragmanın da yakın zamanda yayınlanmasını bekliyoruz.

Peki PES 2021 Kesin Çıkış Tarihi Ne zaman?

PES 2021 in kesin çıkış tarihi net bilinmemekle beraber çıkan duyumlara göre 15 Eylül 2020’de Yayınlanacağı düşünülmekte. Avusturalya Sınıflandırma Kurulunun web sitesinde çıkan bu habere göre henüz kesinlik kazanmasa da PES oyun yayıncılarının her sene eylül ayında oyunları çıkartmaları tesadüf olduğu düşünülmüyor olsa gerek. PES 2020 geçen senede 10 Eylül’de çıkartılmıştı.

Oyun Playstation 5’te de Oynanabilecek!

PES 2021 ön görülen tarihte çıkartıldığı zaman tüm oyun severler oyuna Playstation 4, Playstation 5, Nintendo Switch, Windows ve Xbox gibi platformlar üzerinden erişebilecek ve oyunun keyfine varma fırsatı yakalayabilecek.

PES ve FIFA Mücadelesi

FIFA düzenlediği bir etkinlik sırasında yeni oyununun 9 Ekim’de çıkartılacağını bildirmişti. E-football serilerinde en büyük rakip olan bu firmalar arasında büyük bir çekişme olduğu da gözler önünde Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi FIFA’dan önce oyunlarını yayınlamayı kendine kural edinmiş olan PES’ in bu senede aynı başarıyı gösterip erken davranacağını düşünmemizde kaçınılamaz bir son. Tüm bu teorileri ve aslında sağlam bir kaynağı göz önüne alarak düşünürsek PES 2021 Eylül ayında bomba gibi gelecek.