Battlefield 4'e ücretsiz DLC geliyor

Battlefield 4'e ücretsiz DLC geliyor

Her geçen gün Battlefield 4 için bir yeni ücretsiz DLC duyuruluyor, şimdi ise oyuncuların oyları ile seçilen Battlefield 2'den Dragon Valley bizlerle olacak.

EA Games ve DICE'ın oyuna sahip çıkarak sürekli yeni DLC'ler çıkarması taktir edilecek bir olay. Üstelik bu DLC'ler ücretsiz olarak çıkmaya devam ediyor. Night Operations ile başlayan Ücretsiz DLC'ler bize ilk olarak Zavod haritasının gece modu olarak Zavod: Graveyard Shift'i kazandırdı. Ardından Community Operations çıkış yaptı ve bu ücretsiz DLC ile de Operation Outbreak haritasına sahip olduk, şimdi ise üçüncü ücretsiz DLC'nin detayları kesinleşti.

Yaklaşık 11 ay kadar önce Battlelog'da yapılan bir anket ile DICE bizim hangi Battlefield 2 haritasını Battlefield 4'de görmek istediğimizi sormuştu. Uzunca bir sürede sessizlik olmuştu ve oyuncuların acaba sorusu cevapsız kalmıştı. DICE bu ankete dayanarak çalışmalara çoktan başlamış bile. Binlerce oyuncunun oy verdiği ankette kazanan harita Dragon Valley olmuştu. İşte tamda bu sebepten ötürü Battlefield 4'e gelecek olan yeni DLC ile oyuna Dragon Valley dahil edilecek.

[baslik]İşte yeni DLC'nin merak edilen detayları.[/baslik]

Gelecek olan DLC'nin detayları EA Games tarafından duyuruldu. Legacy Operations ismi verilen DLC, PC, Xbox One ve Playstation 4 için gelecek. Tabi aradan geçen onca yılın ardından aynı gelecek olan harita geliştirilmiş olacak. Battlefield 2'ye nazaran daha iyi görüş mesafesine ve yıkılabilirliğe sahip olacak olan harita Rush modu desteğiyle gelecek.

Şimdilik sadece CTF üzerinden oynanılabilir olan haritanın ne zaman Battlefield 4'e geleceği hakkında net bir tarih henüz yok ancak söylentilere göre bu senenin sonunda çıkış yapacak.

[baslik]Ayrıca iki harita içinde gece modu geliyor![/baslik]

Legacy Operations ile oyuna sadece Dragon Valley haritası dahil edilmiyor. Oyunun ana haritalarından olan Golmud Railway ve Siege of Shanghai haritasınında gece modu DLC ile birlikte gelecekler arasında.

İşte gelecek olan yeni DLC'nin Legacy Operations haritasına ait tanıtım videosu:

(Buda gameplay videosu.)