ARMA: Cold War Assault Sistem Gereksinimleri

ARMA: Cold War Assault Sistem Gereksinimleri

Savaş ve aksiyonu temsil eden oyunlar arasında yer alan ARMA: Cold War Assault aslında 9 Haziran 2011 yılında ilk çıkışını gerçekleştirmişti. Oyun genel olarak üçüncü dünya savaşının en aksiyonlu anlarını ve Malden adalarındaki savaşı konu ediniyor. İlk piyasaya çıktığı andan bugüne kadar birçok ödüle layık görülen ARMA: Cold War Assault, askeri savaş simülasyonu ile dünyada en çok satan bilgisayar savaş oyunları arasında yer almıştı. Bugüne kadar 2 milyondan fazla kopya satan oyun "Yılın Oyunu" ve "En İyi Aksiyon Oyunu" gibi birçok ödülün sahibi olmuştu.Arma Cold War Assault

ARMA: Cold War Assault oyununda Üçüncü Dünya Savaşı'nın dehşeti anlatılıyor. Malden adalarında alacakaranlıktan şafağa kadar çatışmalar sürerken kendinizi bir anda bu savaşın ortasında bulacaksınız. Cephaneliğinizde bulunan bütün kaynakları en verimli şekilde kullanabilmek sadece sizin savaş taktiği ve becerilerinize kalmış.

Arma Cold War Assault sistem gereksinimi

ARMA: Cold War Assault Sistem Gereksinimleri

Soğuk savaş hiç bu kadar zorlayıcı olmamıştı. ARMA: Cold War Assault oyununda soğuk savaş saldırılarına teçhizatlı birliklerinizden oluşan komuta kadrosu ve 40'tan fazla otantik araba ve uçakla isterseniz internet bağlantısını kullanıp çevrimiçi çoklu oyun modunda arkadaşlarınızla da oynayabileceğiniz gerçekten kaliteli bir oyun olarak karşımıza çıktı.

ARMA: Cold War Assault oyununu akıcı bir şekilde donmadan sorunsuzca oynayabileceğiniz PC sistem gereksinimleri için aşağıda yer alan minimum sistem gereksinimi donanımının bilgisayarınızda yer alması gerektiği gibi Bozuktus.com ailesi olarak tavsiye edilen donanım özelliklerine sahip bilgisayarla bu oyuna başlamanız, oyun heyecanını zirveye çıkaracaktır. İşte ARMA: Cold War Assault minimum ve tavsiye edilen PC sistem gereksinimleri.

PC DONANIMMinimum Sistem Gereksinimleri Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri
CPU İşlemciPentium II 500 MHz & AMD Athlon 600 MHz
İşletim SistemiWindows XP - Vista - Windows 7
Sistem RAMRAM 128MB
Ekran Kartı16MB bellekli 3B grafik kartı
Direct XDirectX 8.1
Kaç GB Boş Alan800 MB

ARMA: Cold War Assault Kaç GB?

Oyunu bilgisayarınızda oynamak için minimum sistem gereksinimlerine göre en az 800 MB'lık, tavsiye edilen ise 1 GB boş depolama alanına sahip olmanız gerekmektedir. ARMA: Cold War Assault kaç RAM istiyor sorusunun cevabı ise normalde 128 MB gibi çok düşük RAM değerleri oyunu oynamanızı sağlarken en az 1 GB RAM ile akıcı bir şekilde sorunsuzca oyun heyecanını yaşayabilirsiniz.

Arma Cold War Assault kaç gb

ARMA: Cold War Assault oyunu Steam üzerinden 12 TL güncel satış fiyatı ile kütüphanenize ekleyip oynayabilirsiniz. Sistem gereksinimleri bölümümüzde daha önce Forza Horizon 4 sistem gereksinimleri yazımızı da sizler için derlemiştik. Popüler yarış oyunu için oluşturduğumuz arşivi inceleyebilirsiniz.