Apple’dan Yeni Kablosuz Şarj Ünitesi Geliyor

Apple’dan Yeni Kablosuz Şarj Ünitesi Geliyor

Teknoloji devi Apple geçtiğimiz yıllarda AirPower isimli kablosuz şarj ünitesi duyurusu yapmıştı. AirPower çeşitli sorunlar nedeniyle hiç satışa sunulmadı ancak Apple yeni bir kablosuz şarj ünitesi üzerinde çoktan çalışmaya başladı.

Apple geçtiğimiz yıl bir duyuru yapmış ve AirPower isimli kablosuz şarj cihazını satışa sunmayacağını açıklamıştı. Apple’ın bu kablosuz şarj cihazı geniş yapısı sayesinde üç farklı cihazı aynı anda şarj edebilecekti. Apple’ın kullanıcıları oldukça heyecanlandıran bu yeni cihazı donanım tarafında yaşanan sorunlar nedeniyle iptal edildi. Ancak Apple kullanıcılara yeni bir kablosuz şarj ünitesi üzerinde çalışıyor. Gelen son bilgilere göre Apple daha standart bir kablosuz şarj ünitesi üzerinde çalışıyor. Apple’ın yeni kablosuz şarj ünitesine farklı bir özellik ekleyeceği kesin. 

Karmaşık bir yapıda olmayacak olan Apple’ın yeni kablosuz şarj yastığının bir önceli AirPower modeline göre uygun fiyat etiketine sahip olacağı düşünülüyor. Apple’ın yeni kablosuz şarj yastığını ne zaman satışa sunacağı ise şimdilik bilinmiyor. 

Teknoloji devi Apple bilindiği gibi önümüzdeki ay yeni iPhone 12 ailesinin duyurusunu gerçekleştirecek. Kablosuz şarj özelliği ile birlikte gelecek olan Apple’ın iPhone 12 ailesinin özellikleri yavaş yavaş ortaya çıkmaya devam ediyor. 5G desteğine sahip olacak olan modellerin yanında Apple’ın ilerleyen aylarda 4G desteğine sahip uygun fiyatlı bir iPhone 12 modeli daha duyurması bekleniyor.